Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.2.2
Datum: 19-11-2018


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

De meest recente versies van de handleidingen zijn te vinden op LAVSinfo. Voordat u de helpdesk gaat bellen vragen wij u om eerst de handleiding die bij uw rol hoort door te nemen.

De release notes van deze versie zijn hier te vinden.

Het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) dient om de asbestketen inzichtelijk te maken. U kunt hier als bedrijf inloggen door gebruik te maken van eHerkenning. U kunt hier inloggen als opdrachtgever voor het laten uitvoeren van bijvoorbeeld een asbestinventarisaties.

Wanneer u wilt inloggen als inventariseerder, verwijderaar of eindinspectielaboratorium (opdrachtnemer) moet u eerst inloggen als opdrachtgever en daarna via de Helpdesk een verzoek indienen om herkend te worden als (gecertificeerd) inventariseerder, verwijderaar of eindinspectielaboratorium.

De eerste persoon die namens een bedrijf inlogt, wordt door het systeem gezien als beheerder. De beheerder heeft alle rechten in het systeem en kan de rechten van collega’s beheren.

Mocht u er desondanks niet uitkomen of andere vragen hebben, kunt u iedere werkdag bellen met de helpdesk van 9.00 tot 12.00 uur, 088 79 77 102 (optie 6) of uw vraag stellen via het webformulier van de Helpdesk